Termeni si conditii


1.Acceptarea serviciilor
Serviciile site-ului “ magazin.frf.ro” sunt oferite de FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE FOTBAL în parteneriat cu  "JOMA" exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse in continuare.

Accesul dvs. și utilizarea Site-ului nostru sunt supuse și reglementate de toate legile și regulamentele în materie și acești termeni și condiții de utilizare, inclusiv orice politici sau alte condiții menționate în prezentul document și disponibile pe Site, conform modificărilor intervenite în decursul timpului.Vă rugăm să citiți acești Termeni cu atenție. Dacă nu sunteți de acord cu aceștia, vă rugăm să nu folosiți Site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați Site-ul nostru, vom considera că ați acceptat termenii și condițiile . Înainte de a ne oferi date cu caracter personal (inclusive adresa de e-mail) prin intermediul Site-ului nostru vi se va solicita în mod specific să acceptați termenii și condițiile. Prin acceptarea acestora, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile în versiunea publicată pe Site-ul nostru, la momentul vizitei dvs.
Prin bifarea casutei “Accept termenii si conditiile” va declarati acordul dvs. cu privire la prezentele conditii ale site-ului nostru. Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impuna termenilor si conditiilor acestui site sunt automat excluse si nu vor fi recunoscute. 
 

1.Utilizare permisa
Utilizatorul este de acord ca are autorizatie din partea FRF numai de a vizita si/sau sa detine o copie a paginilor acestui site strict pentru uzul sau personal, si ca nu va duplica, download-a, publica, modifica sau distribui in alt fel materialul de pe acest site pentru alt scop decat acela de a revizualiza informatii privind evenimente, pentru uz personal, sau pentru a achizitiona produsele comercializate pe site pentru uzul sau personal, cu exceptia autorizarii speciale din partea FRF de a proceda altfel. Continutul si software-ul de pe acest site sunt proprietatea FRF si/sau a furnizorilor sai si sunt protejate de legile romane si internationale de copyright.

Pentru evitarea oricarui dubiu este interzisa cumpararea de produse pentru a fi utilizate in scop de marketing, publicitate, promotii sau diverse campanii, cu exceptia situatiei in care s-a obtinut acordul expres, in scris, al Federatiei Romane de Fotbal.

1.2 FRF își rezervă dreptul de a aduce modificări în orice moment Site-ului și Termenilor și condițiilor prin postarea pe Site, fără nici o altă notificare. Schimbările importante vor fi comunicate în maniera adecvată. Asigurați-vă că recitiți Termenii și condițiile în mod regulat deoarece dacă accesați sau utilizați acest Site se va considera că ați fost de acord cu termenii și condițiile în versiunea publicată pe Site la momentul vizitei dvs.

2. Descrierea serviciilor oferite - Conditii
FRF ofera – spre vanzare – produse utilizatorilor inregistrati pe magazin.frf.ro , in schimbul achitarii acestor produse prin urmatoarele mijloace de plata: plata ramburs, transfer bancar sau plata on-line cu card-ul. Produsele comandate și/sau achitate  prin intermediul magazin.frf.ro vor fi trimise prin firma de curierat, iar costurile de curierat sunt suportate de catre cumparator .
Nu se vor vinde/ inmana produse persoanelor care nu fac dovada platii sau care nu si-au trecut corect sau complet datele in formularul de comanda.
In cazul comenzilor care nu contin coordonatele corecte ale persoanei care a comandat, magazin.frf.ro isi rezerva dreptul de a le anula.
In functie de contractele incheiate cu producatorii/furnizorii pe care magazin.frf.ro  le comercializeaza, acestea pot avea adaugate taxe suplimentare, taxe afisate / identificate separat de pretul produsului , in pagina produsuluii si/sau in pasii necesari efectuarii comenzii. 

2.1 Potrivit dispozitiilor din OG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, utilizand pentru transmiterea solicitarii formularul de contact de pe site-ul magazin.frf.ro ”.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre magazin.frf.ro /FRF.

Pentru exercitarea dreptului de renuntare si returnare produs, va rugam sa ne contactati pe email magazin@frf.ro

Produsele returnate nu trebuie sa fie purtate sau deteriorate. Produsele trebuie sa fie insotite de toate etichetele si ambalajele originale. Utilizatorul este rugat sa foloseasca un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu va fi primit de Magazin FRF daca este deteriorat, sau daca nu are toate etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate sau cu urme de uzura.

Produsele pe care doriti sa le returnati trebuie trimise catre magazin@frf.ro /FRF prin curier la adresa: Str. Ion Neculce nr.14, et 1, Bucuresti, sector 1, Romania.

Contravaloarea produselor se va efectua prin transfer bancar in contul IBAN specificat de client in mail-ul in care solicita returnarea produsului. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 30 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

Atentie! Nu se primesc colete returnate cu plata ramburs.

Produsele personalizate si tricourile de colectie nu se pot returna.

De asemenea, produsele deja achizitionate nu se mai pot personaliza.

Nota: magazin.frf.ro /FRF isi rezerva dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

Pentru comenzile ce contin produse personalizate, nu se accepta plata ramburs, singurele modalitati de plata disponibile pentru comenzile mentionate anterior fiind plata anticipata cu cardul sau transfer bancar.

Pentru mai multe detalii privind returul produselor, nu ezitati sa ne contactati pe e-mail

3. NOTA‚ DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE 

3.1 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice FRF este inregistrat ca Operator Date cu Caracter Personal sub  nr. 32783 si are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

3.2 Scopul colectarii datelor dvs. (nume, prenume, nr. de telefon, adresa/domiciuliu ptr corespondenta, adresa de e-mail), este acela de a indeplini operatiunile de vanzare-cumparare si de a asigura desfasurarea activitatilor de de marketing si publicitate si indeplinirea obligatiilor contractuale cu tertii. Utilizatorul are obligatia  sa furnizeze datele, acestea fiind necesare realizarii operatiunilor de vanzare –cumparare a produselor. Refuzul de a comunica datele personale solicitate determina imposibilitatea achizitionarii produselor prin intermediul magazin.frf.ro.

3.3 Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, angajatilor magazin.frf.ro, alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele societatii (ex: avocati, consultanti, contabili, auditori), parteneri contractuali ai societatii, organelor de politie si autoritatilor judecatoresti (la solicitarea acestora), societati bancare (in cazul in care plata se incearca si /sau se efectueaza prin card bancar) sau altor persoane fizice sau juridice impuse de Legea  nr. 677/2001.

3.4 Prin inscrierea la Newsletter  utilizatorul isi manifesta acordul asupra inscrierii in baza de data a site-ului nostru, fiind de acord sa primiti din partea magazin.frf.ro newsletter cu produsele care sunt puse in vanzare prin intermediul site-ului, precum si a unor mesaje publicitare  Publicitatea se poate realiza prin e-mail, posta sau alte mijloace, dar fara a se face abuz de acest drept. In cazul in care nu se doreste primirea de mesaje publicitare acest lucru se poate face prin accesarea butonului “dezabonarea” din cadrul newsletter-ului  . 
FRF/  magazin.frf.ro  SE OBLIGA SA NU TRIMITA MESAJE PUBLICITARE CARE CONTIN: MATERIALE CU CONTINUT DESTINAT ADULTILOR SAU MATERIALE PRIN CARE SE INCEARCA FRAUDAREA UTILIZATORULUI. 
Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite  stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, se va adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata adresata de e-mail magazin@frf.ro.

Daca unele din datele personale ale utilizatorului sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.


4. Politica de confidentialitate

Magazin.frf.ro isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii magazin.frf.ro garanteaza utilizatorilor ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti (toate comunicarile comerciale descrise la punctul 3 se vor face prin intermediul magazin.frf.ro). De asemenea, magazin.frf.ro isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai.
La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, reprezentanții Ministerului Public sau alte autoritati abilitate in acest sens), magazin.frf.ro isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator. 


5. Denuntarea garantiilor

FRF/magazin.frf.ro isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor aferente prezuntului site. De asemenea, FRF/magazin.frf.ro nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor FRF/ magazin.frf.ro sau intarzierea comenzilor datorate unor cauze independente de vointa FRF/magazin.frf.ro, FRF/magazin.frf.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri, amanari sau neconcordante ale produselor cumparate.

6. Limitarea raspunderilor

FRF/magazin.frf.ro nu isi asuma sub nici o forma si in nici un sens raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri pe  magazin.frf.ro, sau care au orice alt tip de legatura (de ex.: sponsori, parteneri) cu site-ul magazin.frf.ro.
FRF/magazin.frf.ro nu isi asuma sub nici o forma si in nici un sens raspunderea pentru eventualele tentative de revanzare a produselor cumparate prin intermediul  magazin.frf.ro 

  7. Forta majora

Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre FRF/ magazin.frf.ro , inclusiv imposibilitatea FRF/ magazin.frf.ro din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile aferente comenzilor efectuate de utilizatori.

  8. Litigii

Eventualele litigii aparute intre utilizatori si FRF/ magazin.frf.ro se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti. Eventualele reclamatii legate comenzile efectuate si neonorate sau onorate necorespunzator se vor comunica in scris pe adresa de e-mail : magazine@frf.ro in maxim 3 zile de la data la care utilizatorul a luat cunostinta de motivul pentru care doreste sa formuleze o reclamatie.  Dupa expirarea acestui termen, FRF/ magazin.frf.ro nu va mai lua in considerare nicio reclamatie.

  9. Conditii finale

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa, atunci cand acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date.
FRF/ magazin.frf.ro  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment “Termenii si conditiile” fara o notificare prealabila. 
FRF/ magazin.frf.ro poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus. De asemenea, FRF/  magazin.frf.ro poate alege in orice moment incetarea furnizarii serviciilor oferite pe site-ul  magazin.frf.ro .

Parteneri

Penny
Fortuna
Bergenbier
Joma
Autoklass
Bucovina